LEGENDELE DACILOR la Grădina cu Artiști din luna aprilie 2016

12670490_10153914284791075_4803284320647975558_n

În weekendul 23 – 24 aprilie, Parcul Grădina Icoanei din Sectorul 2 se transformă într-un spațiu de manifestat, artă și cultură în aer liber.

De la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă, expoziția cu vânzare de obiecte handmade le va cuprinde pe toate.

Prima ediție din acest an va culmina sâmbătă seară cu un Concert CATS in the RAIN (Miss Tincea – voce, Cătălin Lungu – chitară, Daniel Iliescu – cajón). Pe aceași scenă Judy Florescu va cânta pentru 1 leu.org – primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România, iar cei mici se vor putea bucura de un spectacol de teatru pentru copii „Unde a disparut chitara magica?” susținut de Juxi Magic.

Ediția de primăvară ne întâmpină cu o mulțime de ateliere pentru public: de ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (susținut de Mihai Grăjdeanu), de păpuși din lână cu Ionela Uță, de desen cu imaginile Garilor din Bucuresti (susținut de Andrei Berinde).

DAC CU STEAG

Pe lângă zona de ateliere, vă așteptăm și în zona de activități unde vom juca Jocurile Copilăriei cu Nefiresc, ne vom antrena la o sesiune de Jam Session tot cu Nefiresc. iar Uleiosul ne va plimba cu cargo bicicleta.

Nu va lipsi zona de lounge, unde ne vom putea savura cafeaua liniștiți cu cei de la Caru’ cu Cafea, în timp ce doritorii vor fi pictați pe față de Creative Arts, sau pictați cu henna de Cecilia Huțanu.

Alături de noi anul acesta vor fi și cei de la Visul Luanei – Luana’s Dream, care ne vor învăța ce trebuie să facem când găsim animale cu care nu sunt obișnuiți, iar în partea de expoziție veți putea să vă plimbați printre tablourile Cristinei Mihaela Radulescu și ale copiilor cu care artista face pregatire la pictură.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.

12

 

Comentariul Tau