AUDIO Începe ALPIN FILM FESTIVAL, a doua ediție

ALPIN

ALPIN FILM FESTIVAL este un eveniment cultural de film, carte ș i fotografie, menit să celebreze și să promoveze civilizația montană cu tot ce presupune aceasta.

ALPIN FILM FESTIVAL este destinația ideală pentru publicul amator de munte, aventură, adrenalină și sport. Evenimentele sunt programate in statiunile Busteni, Predeal si Brasov.

Pentru fiecare locaţie în parte există un evenimet pe facebook unde puteţi să găsiţi informaţii despre programul locaţiei respective şi cum să ajungeţi acolo.

AUDIO

16142617_366752227032191_2435853415831300215_nUn eveniment în premieră la care ținem foarte mult și care sperăm să se dezvolte. Predeal – capitala filmului românesc de munte – pentru două zile, anul acesta, pe 28 -29 ianuarie.

Proiectul implică filme românești de munte, cu participarea echipelor de producție și a regizorilor, fiind oferit un premiu al publicului pentru cel mai bun film.

Dorim sa creăm un cadru care să inspire, iar filmul românesc cu poveștile din universul montan să devină din ce in ce mai interesant pentru publicul din România.

#alpinfimfestival #filmeromanestidemunte

 

Comentariul Tau